Proleće podrazumeva ove 4 promene u ulepšavanju!

Autor: lepotaizdravlje.rs

Lifestyle

12.04.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proleće je tu i sa sobom donosi niz promena u našim svakodnevnim ritualima. Zamenili smo nezdravu ishranu, zdravom, počeli smo da vežbamo, odložili smo zimsku i počeli da nosimo prolećnu garderobu, a uz sve to promenili smo i beauty rutinu.

RepublikaFoto: Photo by Malvestida Magazine on Unsplash
Foto: Ilustracija

Sada je pravo vreme da aktiviramo neke, tokom zime zapostavljene beauty navike.

Redovan tretman kože pilingom

S pojavom prvih sunčanih dana, nestaju svi izgovori za naš loš ten i neadekvatno negovanu kožu. Piling će vam pomoći da u što kraćem vremenskom periodu povratite besprekoran izgled svoje kože, kako na telu, tako i na licu, a uz to će podstaći bolju cirkulaciju i daće vam svežinu. Piling će dobro nahraniti vašu kožu i povratiće joj, tokom zime, izgubljeni sjaj.

Promenite proizvode za negu

Nakon teških i masnih proizvoda, koje smo koristili tokom zime, s prvim danima proleća, vraćamo se kremama lagane teksture, uglavnom na bazi vode, koje će hidrirati i osvežiti kožu našeg lica. Uz to, sada je pravo vreme da za svoju dnevnu kremu izaberete onu sa zaštitnim faktorom i tako svoju kožu na vreme zaštitite od štetnog UV zračenja.

RepublikaFoto: Photo by Erick Larregui on Unsplash
Foto: Ilustracija

Oporavite svoju kosu i vratite joj sjaj

Naša kosa tokom proleća zahteva dodatnu negu. Nakon duge zime, naša kosa ne izgleda baš onako kako bismo želele, pa je sada pravo vreme da je redovno negujemo i bogato hranimo, kako bi povratila izgubljeni sjaj. Zato barem jednom nedeljno svojoj kosi morate priuštiti bogatu i hranljivu masku, kako biste je učinili bujnom i blistavom.

Odlučite se za minimalizam, kada je make up u pitanju

Kada dođe proleće, teške pudere, najbolje je zameniti bb kremom lagane teksture, a koja će koži dati besprekoran ten i prirodan izgled. Rumenilom dodajte malo svežine licu, dok ostatak šminke treba da bude neutralan. Ukoliko želite da pored svežine licu date i prirodnu prozračnost, odlučite se za malo highlightera, koji ćete naneti na najistaknutije delove lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading