MOĆNE ŽENE NIKOME NE ODGOVARAJU? Poznati brakovi koji su se završili jer su muževi bili "slabiji"

Autor:

Lifestyle

18.02.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi muškarci znaju da se nose s poslovnim uspesima svojih boljih polovina. Međutim, u holivudskim krugovima se pričalo da ovi muškarci to nisu umeli.

Hilari Svonk i Čad Lou

Hilari i Čad su se venčali 1997. godine. Godinama su se smatrali savršenim holivudskim parom, no problemi su nastupili kada je lepa glumica prvo osvojila Oskara za ulogu u filmu “Dečaci ne plaču”, a pet godina kasnije i za Istvudovu “Devojku od milion dolara”. Papire za razvod predali su godinu dana kasnije. Iako su nepomirljive razlike bile razlog njihovog razvoda, upućeni tvrde da se brat glumca Roba Loua nije mogao nositi s planetarnim uspehom svoje drage.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Super Bowl party l?k

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Feb 3, 2019 at 5:12pm PST

Džesika Simpson i Nik Lašej

Nik Lašej postao je popularan u drugoj polovini devedesetih kao pevač grupe "98 Degrees“. No veću slavu ostvario je kao suprug pevačice Džesike Simpson. Kada je shvatio da uspeh rijaliti šoua "Newlyweds“ u kojem su se oboje pojavljivali počiva uglavnom na slavi njegove supruge i da samo ona dobija ponude za filmove i reklame, brak se ubrzo raspao.

Dženifer Garner i Skot Foli

Dženifer je upoznala Skota na snimanju serije "Felicity“. On je tamo bio jedan od tri glavna glumca, dok se ona tek pojavljivala u manjoj ulozi. Zaljubili su se i venčali 2000. godine. Samo godinu dana kasnije Dženifer je dobila glavnu ulogu u seriji "Alijas“, koja ju je vinula u zvezde. Ispalo je da je novostečena popularnost bila prevelik izazov za par koji se sporazumno rastao 2003. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Jun 28, 2018 at 12:33am PDT

Gven Stefani i Gavin Rosdejl

Gven je upoznala Gavina još od 1998. godine kada je njen bend "No Doubt“ bio predgrupa njegovom sastavu "Bush“. Rok muzičari su se ubrzo zaljubili, venčali i dobili troje dece. Ipak, Gven je u međuvremenu postala međunarodna zvezda, dok Gavin nikad nije u potpunosti ostvario svoj talent. Par se razveo 2015. godine nakon što je Gven otkrila da je Gavin vara s dadiljom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I voted! ?? ✅ How about you?!

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Nov 6, 2018 at 8:20am PST

Riz Viterspun i Rajan Filipe

Riz i Rajan upoznali su se, zaljubili i venčali vrlo mladi – kad je ona imala 23, a on 25 godina. U međuvremenu su postali roditelji Ave i Dekona i izgradili su svoje glumačke karijere. Pritom valja znati da je Riz bila nešto uspešnija i da je dobila Oskara za ulogu u filmu "Hod po ivici".

Iako oboje tvrde da su bili premladi za brak te da je to razlog njihovog razvoda, upućeni tvrde da Rajan nije znao da se nosi s popularnošću svoje supruge te da je utehu tražio u drugim ženama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading