(VIDEO) Adrenalinska veverica koja skija na vodi ide u penziju!

Autor: b92.net

Lifestyle

29.07.2018

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvigi, veverica koja skija na vodi, otišla je u zasluženu penziju. Ona je poznata i priznata atrakcija u svetu ekstremnih sportova, koja se pojavljivala u nekoliko filmova i jednom video-spotu.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/CTV News

Njena vlasnica Lu En Best je, međutim, odlučila da je vreme za povlačenje sa scene. Svoje poslednje krugove u bazenu Tvigi je odvezla na smotri ekstremnih sportova "Iks gejmes" u Mineapolisu. 

Kao i uvek, Tvigi je na sebi imala mini prsluk za spasavanje, a u bazenu ju je vukao gliser na daljinsko upravljanje. 

Ona je, inače, sedma veverica koju je bračni par Best trenirao od sedamdesetih godina prošlog veka. Posle penzionisanja, veverice nastavljaju svoj život u porodici Best kao njihovi kućni ljubimci. 

A sve je počelo kao šala 1978. godine kada je porodica živela na Floridi, gde su posle uragana spasli malu vevericu. Čak i Lu En su je vodili svuda, čak i na kampovanje. Sedela im je na ramenima kada bi njih dvoje bili u vodi. S vremena na vreme veverica bi zaronila da se ohladi.

Nakon što je ćerki kupio brod na daljinsko upravljanje, u šali sa prijateljima Čak je rekao: 


- Moram da naučim da vozim brod, da bih svoju vevericu naučio da skija na vodi. 

To je potom i uradio. Poslednja veverica skijašica na vodi je provela 10 godina. Sada će odložiti svoj prsluk i skije, i ostatak života provesti grickajući lešnike, i prisećajući se svojih slavnih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading