TRAŽE SE HUMANI LJUDI: Udomimo malog Mirka!

Autor:

Lifestyle

18.01.2018

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo, slatko stvorenje nazvano Mirko čeka dobre ljude kojima će ulapšati život!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mali MIrko čeka na novog gazdu

Mali Mirko je kučence iz Borče i traži dom. Nađen je na ulici u vrlo prometnom delu Borče i odmah je odveden kod Veterinara na pregled. Ima oko 3 meseca, mešanac je, mužijak, zdrav kao dren.  Za koji dan dobija i prvu vakcinu. Za sad ima privremeni smeštaj i hranu, ali svakako traži stalni dom pun ljubavi.

- Pričao sam sa par ljudi koji se razumeju u rase pasa, rekli su da ima gradju i raspoređene šare nalik bernskom planinskom psu, ali je ovaj kratke dlake. Zavoleće ga svako jer je jako umiljat i voli da se igra sa drugim kucama, voli da gricka razne loptice i igračkice jer mu rastu zubići pa stalno nešto mora da gricka i žvaće. Predivnog je karaktera, malo stvorenje, lepe i umiljate okice. Mnogo je veseo, pun energije i kad se umori od igranja postaje jako velika maza - kaže Branko Janković i naglašava da je obavezan uslov za udomljavanje malog Mirka ugovor o udomljavanju pasa. Ugovor će biti izdat od strane Udruženja Marija i Marfi.

Svi zainteresovani za udomnjavanje malog Mirka neka se jave na telefon ‎060/36-33-009

E-mail: jankovic.che@gmail.com

Facebook profil: Branko Bajki Jankovic

Foto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading