(VIDEO) SRCE ĆE VAM SE ISTOPITI: Keruša se brine o mladuncima lava, snimak dojenja preslatkih beba osvojio svet

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

29.09.2020

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U parku životinja "Beli lav", udaljenom 55 kilometara od Vladivostoka, desila se nesvakidašnja situacija. Lavica po imenu Sirona iz nepoznatih razloga napustila je svoja dva mladunčeta stara samo nedelju dana, a brigu o njima sada je preuzela keruša.

RepublikaFoto: youtube.com/Ruptly
Sandra doji laviće

Šef parka, Viktor Agafonov, dao se u potragu za psom koji bi mogao da nahrani iscrpljene bebe. Bračni par iz grada Artjom dobrovoljno je ponudio svoju osmogodišnju kerušu Sandru. Sandri nije trebalo dugo da se jako veže za laviće, iako po rečima svojih vlasnika, ona nikad nije volela mačke, prenosi "Telegraf".

Sandra ima i jedno svoje štene, ali ipak ima dovoljno mleka za sve prinove. Dva mala lava, mužjak i ženka, su bez "dojilje" bili u velikoj opasnosti da uginu od gladi. Ali, ljubaznošću bračnog para iz Artjoma, sada pored sebe imaju Sandru koja će sa njima živeti sve dok više ne bude bilo potrebe za njenim mlekom.

- Sandra je malo stariji pas, ali prihvatila je mladunce bez problema. Ima već jedno svoje štene, koje je dosta manje od lavića, ali ima dovoljno mleka za sve, jer ona obično hrani osam štenaca - rekao je Agafonov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading