JEFTINO, A ELEGANTNO? MOŽE I TO

Autor: b92.net

Lifestyle

07.09.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je stil u pitanju, zaista je sve pitanje stava. Kako nosite odeću, privlačite poglede, kako se držite i osećate u svojoj koži, a i odeći koju birate. Neke žene imaju talenat da izgledaju "kao milion dolara". Ako niste, a želite da budete među njima, ovo su četiri korisne smernice.

RepublikaFoto: pixabay.com

Autentičan komad

Elegantna torba može svaki stajling da podigne na viši nivo. Ako uz običnu kombinaciju izaberete kožnu torbu svedenih linija, odmah ćete izgledati svečanije, modernije.

- Krupan komad nakita, lepa torba ili neobične cipele. Samo nešto od ovoga potrebno je da zablistate - kaže za "Biznis insajder" (Bussines Insider) stilista Karolina Vacana.

RepublikaFoto: pixabay.com

Poigrajte se frizurom

Frizura umesto raščupane kose može da mnogo doprinese vašem izgledu. Nekada i samo promena razdeljka, visina repa može da utiče na kompletan utisak koji ostavljate.

Veštačko krzno

Uz veštačko krzno koje je sve više dostupno na tržišu, zaista možete delovati raskošnije i luksuznije.

Možete da izaberete kaput ili neki detalj u stajlingu od veštačkog krzna.

Foto: pixabay.com

Živnite uz nakit

Zanimljiv dizajn je najvažniji kada je nakit u pitanju.

To ne mora da bude zlato, drago kamenje i skupa ručna izrada, ali svaki autentičan komad nakita zaista će učiniti da izgledate drugačije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading