Ne vezujete kosu dok spavate? GREŠITE, a evo i ZAŠTO!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

08.07.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudesno rešenje za održavanje kože savršeno čistom, još niko nije otkrio, ali postoji nekoliko trikova za koje znamo da utiču na izgled najvećeg organa ljudskog tela.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ishrana i stres itekako mogu da utiču na zdravlje kože, ali i okolina i zagađenje iz vazduha. Međutim, postoji jedna stvar zbog koje je vaša koža lica u puno gorem stanju nego što bi trebalo da bude, a toga niste ni svesni. 

Mnoge žene uveče idu na spavanje s raspuštenom kosom, što može da bude jedna od najvećih grešaka koju rade, jer prirodna ulja iz kose i proizvodi koje koristite poput šampona i regeneratora mogu da zatvore pore na vašoj koži i da je iziritiraju. 

Zbog toga vam lice može biti u mnogo lošijem stanju nego što bi bilo da to ne činite. 

Rešenje za ovaj problem je veoma jednostavno. Naime, dermatolozi savetuju da uvek pre spavanja vežete kosu u rep kako ne bi spavali na njoj. Samo pripazite da je ne vežete prečvrsto, jer je tako možete oštetiti, a takođe vam neće biti ni baš ugodno da spavate sa čvrsto vezanim repom na glavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading