VELIKI PROBLEM LETI: Kako da sprečite preznojavanje i neprijatan miris

Autor: Republika

Lifestyle

05.07.2018

00:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi od nas dezodranse protiv znojenja upotebljavaju u jutarnjim časovima, pre nego što se obučemo i izađemo iz kuće. Ipak, jedna doktorka tvrdi da ne bi trebalo da ga stavljate na telo u ovo vreme.

RepublikaFoto: freeimages.com

Doktorka Davn Harper tvrdi da večna ljudi koristi dezodorans na loš način, odnosno da nikada ne bi trebalo da apliciramo u jutarnjim časovima već uveče.

Kako kaže, kada ga aplicirate tokom noći vi zapravo dajete dezodoransu vremena da se osuši ispod pazuha – što je krucijalno za njegovu efektivnost.

"Apliciranjem uveče, pre nego što odete na spavanje, dozvolićete mu da se u potpunosti osuši. Ostavite ga tokom noći i operit ostatak dezodoransa ujutru sapunom i vodom", kazala je Harperova za britanski "San".

Doktorka kaže da je važno da dezodorans prskate na suvu kožu i uverite se da je totalno suv pazuh pre oblačenja. Možete koristiti čak i fen, savetuje.

A najbitnije, prema njenom mišljenju, je da se uverite da je vaš dezodorans zapravo antiperspirant.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading