Top 10 frizura koje PODMLAĐUJU od 10 do 15 godina!

Autor:

Lifestyle

28.06.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitate se kako to da poznate dame obično izgledaju dosta mlađe nego što zaista jesu? Tajna je u pravom odabiru frizure!

RepublikaFoto: pixabay.com
Evo šta sledeći put treba da tražite kod frizera

Leto nam je stiglo, a ono je idealno za promenu, pa odaberite neku od sledećih 14 frizura koje imaju moć da podmlade od 10 do čak 15 godina, i pravac kod frizera!

1. Talasasta kosa

Blagi talasi u kosi se uvek povezuju s mladošću, ali treba da pazite kakve ćete talase odabrati. Uvek bolje izgledaju opušteni, blagi talasi dužine do ramena, nego previše zategnute i lokne veštačkog izgleda.

 

A post shared by Sarah B. (@sarahb.h) on Jun 25, 2018 at 3:44pm PDT

2. Piksi

Ovu frizuru ne nosi mnogo žena, ali trebalo bi da razmislite. Dobra piksi frizura delovaće poput liftinga kože, jer sakriva sve nepravilnosti na licu!

 

A post shared by Shannon Gibbs (@shannongibbs_hair) on Jun 26, 2018 at 7:31pm PDT

3. Stepenasto ošišana kosa

Iako se trend stepenastog šišanja na neko vreme izgubio s frizerskog radara, čini se da su ponovno u modi sjajni, u delovima šišani krajevi. Idealna dužina kose za stepenastu frizuru je malo ispod ramena, a duge šiške na stranu su samo plus.

4. Nežni pramenovi "Babylights"

Ovaj trend još uvek nije izašao iz mode. Radi se o laganom posvetljavanju kose prema krajevima. Tako farbana kosa celom licu daje nežniji izgled, a godine se vizuelno brišu.

 

A post shared by Jane & Diane (@ericajaneb) on Jun 25, 2018 at 4:06pm PDT

5. Razbarušena stepenasta frizura

Ovakvu frizuru odlično nosi Džejn Fonda i to već godinama, a ona je zaista sinonim za dobar izgled u zrelim godinama.

 

A post shared by Maike (@maiwearsit) on Jun 26, 2018 at 11:09pm PDT

6. Kratka plava kosa

Činjenica je da plava kosa pomlađuje lice i daje mu nežniji izraz. Neka vam frizer pomogne da odaberete najbolju nijansu plave za vas.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 27, 2017 at 11:01am PDT

7. Kosa srednje dužine

Jednostavna, uredna i klasična frizura prolazi kod svakoga. Za održavanje ovakve frizure potrebni su dobri proizvodi i malo truda. Uvek će izgledati bolje ako se pramenovi oblikuju okruglom četkom, nego da se koristi figaro ili pegla za kosu.

8. Dužina do ramena

Ova dužina kose idealna je za nestrpljive dame! Ako ste uvek u gužvi, a želite da izgledate sređeno, dužina kose do ramena s nekoliko nepravilno odsečenih krajeva će vas pomladiti i dati vam ležeran izgled.

 

A post shared by Mj blog (@mercyjataublog) on Jan 3, 2018 at 2:50pm PST

9. Kratka kosa

Kris Džener izgleda fantastično sa svojom super kratkom frizurom. Kratku kosu je jednostavnije održavati, a da ne govorimo o tome da ćete uštedeti sate i sate jer vam fen gotovo više i ne treba.

10. Kraća kovrdžava kosa

Ako je vaša kosa prirodno kovrdžava, uz malo proizvoda za stilizovanje i pravu dužinu(maksimalno do ramena) postići ćete sofisticiran izgled. Umesto da kosu mučite peglanjem, dopustite joj da se osuši prirodno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading