SAVRŠENE OBRVE U 7 KORAKA!

Autor:

Lifestyle

25.06.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrve su najlepši ukras lica, zato se sve devojke trude da izgledaju savršeno. Ipak, mnoge žene prave velike greške pri uklanjanju suvišnih dlačica. Oblikovnje obrva nije ni malo teško ako umete to da uradite na pravi način, a da naučite kako to da uradite tu su saveti stručnjaka. Blogerka i šminkerka Marija Gomez vam daje najdetaljnije instrukcije o tome kako da vaše obrve dovedete do savršenstva.

RepublikaFoto: pixabay.com
Savršene obrve

Biće vam potrebno malo više "alatki" od onoga na šta ste navikli, ali je efekat magičan: četkica za obrve, ugaona četkica, prah za brve, olovka za obrve, providni gel za obrve, senka za oči.

1. Prvo upotrebite četkicu za obrve, raščešljajte obrve tako da svaka dlaka dođe na svoje mesto. Obratite pažnju na smer u kom rastu i pratite taj smer. Najbolje je da ih raščešljavate od početka obrva ka kraju, ako je to moguće zbog njihovog rasta.

2. Odaberite prah za obrve koji odgovara boji vaših prirodnih obrva, ukoliko želite da ih potamnite koristite jednu do dve nijanse tamniji prah, ali nikako nemojte preterivati. Ovim prahom treba da naglasite definiciju obrva.

RepublikaFoto: pixabay.com

3. Nakon toga uzmite ugaonu četkicu i lepo ih uobličite.

4. Tankom olovkom za obrve popunite mesta gde vam nedostaju dlačice i popravite oblik do onog koji vam prirodno najviše odgovara. Hajlajterom ili svetlom senkom naglasite lukove, tako će vaše obrve izgledati pravilnije prelomljene.

5. Da učvrstite obrve i da budete sigurni da će one ostati na svom mestu, bez razmazivanja i pomeranja, nanesite providni gel za obrve. On će ih učvrstiti, pa će čitav dan ostati tamo gde treba.

6. Da začinite svoj izgled dodajte malo senke u uglove obrva. Koristite svetlu senku ili hajlajter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading