POSTANITE NOVI SRPSKI SUPERMODEL: Audicija za male i velike manekene

Autor:

Lifestyle

09.03.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite da budete lice sa modnih pista, reklama i naslovnih strana, modna agencija Select pomoći će vam da ostvarite svoj cilj.

RepublikaFoto: Promo foto
I vi možete postati novi supermodel

U nedelju, 11. marta 2018.  godine u bioskopu Cineplexx u Ušće Shopping Centru, biće održana velika audicija za nova lica modne agencije Select.

U 11 i 12 časova biće održana audicija za devojčice i dečake uzrasta od 3 do 12 godina, a u 13 časova audicija za devojke i mladiće uzrasta od 12 do 23 godine.

Foto: Promo foto
Idealna prilika za mališane koji vole pažnju

Modna agencija Select je vodeća profesionalna modna agencija u Srbiji i jedina koja profesionalno radi sa decom. Svoje karijere u Selectu su započeli voditeljka emisije „Praktična žena“ na TV Prva Nataša Pavlović, glumac Luka Raco, popularni Rista iz serije „Sinđelići“, kao i mnogobrojni modeli koji danas rade na pistama milanskog, pariskog, londonskog Fashion Week-a.

Manekeni koje će stručni žiri izabrati na audiciji u nedelju, 11. Marta, imaće prilike da se oprobaju na projektima modne agencije Select Kids&Teen Fashion Selectionu i Fashion Selectionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading