AMAL KLUNI OTKRIVA TAJNU SAVRŠENOG TENA!

Autor:

Lifestyle

19.01.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amal Kluni supruga Džordža Klunija, gde god da se pojavi pleni svojim izgledom, šarmom, savršenim stajlingom i besprekornim tenom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Amal je Libanka, a one su poznate po zdravoj koži

Amal nije jedina Libanka koja ima blistavi ten. Istraživanja kozmetičke kuće "La Prairie" pokazuju da žene iz te zemlje imaju najzdraviju kožu na svetu, prenosi noizz.rs

Da bi zadržala mladolik izgled i lice bez mana Amanda Kluni  svakodnevno koristi kozje mleko!

Kozje mleko je puno mlečne kiseline, koja deluje kao nežan piling tako što uklanja mrtve ćelije kože. Takođe u njemu ima esencijalnih masnih kiselina koje hidriraju i moćno su oružje protiv upala kože. Tu su i dragoceni minerali i vitamini, među kojima je i vitamin A - odličan za obnavljanje oštećenog tkiva i odlična prevencija protiv prevremenog starenja. Kozje mleko deluje i antibakterijski i odlično je u sprečavanju pojave akni.

 

 

 

Ako baš ne možete da ga pijete, isprobajte libansku masku u koju se Amal kune.

Treba vam jedna zelena jabuka i trećina šolje kozjeg mleka.

Izrendajte jabuku, pomešajte je s mlekom dok se ne napravi gusta smesa. Nanesite na lice i vrat, ostavite pola sata i onda isperite mlakom vodom. Nanesite hidrantnu kremu koju obično koristite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading