ŽENE, UČINITE ŽIVOT LAKŠIM: 5 supertrikova za svakodnevno ulepšavanje!

Autor: Republika

Lifestyle

09.12.2017

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina žena smatra da je za ljepotu potrebno mnogo truda. Međutim, ovih pet jednostavnih trikova pomoći će svakoj dami da održava svoj izgled bez mnogo napora.

RepublikaFoto: pixabay.com
Olakšajte sebi da budete lepe

Regenerator za kosu olakšava brijanje

Zaboravite na kupovinu muških pena za brijanje. Umesto toga, investirajte u regenerator za kosu. Ukoliko već jedan posedujete u kući, onda još bolje. Prilikom brijanja nanesite regenerator na određeni dio tela, nakon čega će dlačice omekšati, a brijanje biti olakšano. 

Soda bikarbona izbeljuje zube

Šminka može prekriti vaše eventualne nedostatke, međutim, žuti zubi će se uvek isticati. Tako se možete pozdraviti s kupovinom skupih pasti za zube i koristiti ovu koju ste sami napravili. Bićete zadovoljni rezultatom.

Maska za lice od meda uklanja bubuljice

Često se dešava da vam se pojave bubuljice na licu ukoliko imate neki važan događaj. Najbolji način da se rešite tog večitog problema jeste med. Med ima antibakterijska dejstva i redovnim korišćenjem nećete se rešiti bubuljice samo trenutno, već možete biti sigurni da se ona više neće pojaviti.

Pirinač kao zamena za regenerator

Vreme je da nađete adekvatnu zamenu za regenerator. Nanesite ostatak pirinčane vode na kosu umesto regeneratora i bićete iznenađeni rezultatom. Dobićete sjajniju i čvršću kosu.

Čarobni vazelin za sjaj lica

Ne znate kako da dobijete prirodan sjaj lica? Sve što trebate da uradite jeste da namažete vazelin na lice prilikom izlaska iz kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading