Jedna čaša ovog napitka GARANTUJE ENERGIJU CEO DAN!

Autor: Kosmopolitan, Republika

Lifestyle

07.02.2018

04:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su poludeli za smutijima! Osim što skoro da nema osobe koja nije već pokušala da napravi ovaj napitak, on ima veliku popularnost na društvenim mrežama... Da li je to zbog toga što zaista vodimo zdrav život ili se "lepo slika", ostaje nedoumica... Ipak, smuti može biti čaša puna zdravlja i energije, a ne mora uvek da košta mnogo...

RepublikaFoto: pixabay.com
Možda se o njima previše priča, ali garantuju energiju tokom dana...

Lakše je nego što mislite napraviti super zdrave, zanimljive smutije i to bez trošenja mnogo novca. Sjajno je što vam za većinu ovih napitaka ne treba mnogo namirnica pa će vam proizvodi, koji vam trebaju kao sastojci, trajati neko vreme, a i budući da ih stavljate u malenim količinama, moći ćete da ih koristite više puta.

Smuti je vrlo popularan napitak i možda jedini napitak na svetu u koji možete staviti i voće i povrće, a da bude ukusan. Već je poznato da ovaj napitak ubrzava metabolizam, ali i podstiče razgradnju masnih ćelija. Hranjiv je i osvežavajući, a može vam biti i izvrstan saveznik u mršavljenju.

RepublikaFoto: pixabay.com

Sastojci:

½ šoljica nezaslađenog bademovog mleka

½ zamrznute banane
½ šoljica zamrznutih trešanja (višanja ili nekog crvenog voća)
1 kašika kakao praha

Priprema:

Sve sastojke ubacite u blender. Mešajte ih sve dok ne dobijete kremastu teksturu. Dodajte bademovo mleko po potrebi i prema željenoj gustini. Smuti je savršen napitak za svako doba dana, a za njegovu pripremu možete koristiti bilo koje namirnice koje vam najviše odgovaraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading