Ukusni kolači sa kokosom koji sagorevaju masti: Jedite ih za doručak i duplo ubrzajte metabolizam!

Autor: Republika

Lifestyle

18.04.2019

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li vam je potreban brz i zdrav recept za desert koji će vas održati punim energije? Ovi neverovatni kolačići na bazi proteina čine kokos još omiljenijim!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Hranljivi i sposobni da održe vašu težinu pod kontrolom, ovi kolačići kokosovog proteina će vas sigurno osvojiti.

Sastojci:

5 šolja kokosovih pahuljica, ½ šolje iseckanih suncokretovih semenki, ½ šolje visokokvalitetnog proteina u prahu, 1/4 šolje meda, sirovog i organskog, 1 kašičica vanile, 1 kašičica cimeta, 2 kašike kokosovog ulja, 1/8 šolje vode.

Uputstva:

Prvo, zagrejte rernu na 150 stepeni Celzijusa. Dodajte sve sastojke u posudu i dobro pomešajte. Uverite se da je tekstura glatka i ravna, bez ikakvih grudvica. Ako je potrebno, dodajte još kokosovog ulja i / ili vode. Oblikujte kolačiće i stavite na pleh. Pritisnite kolačiće dok se ne izravnaju. Stavite posudu u rernu i pecite 15 minuta.

Dodatni saveti:

Ako niste ljubitelji suncokretovih semenki, dodajte druge orašaste plodove po svom izboru ili povećajte sadržaj kokosovih ljuspica na 2 šolje. Ako koristite druge orašaste plodove, pobrinite se da ih sitno iseckate i koristite blender ako je potrebno. Ako želite dodatnu dozu arome, pomešajte nekoliko vrsta proteina u prahu. Na kraju, kao dekor, napravite šlag od kokosa i koristite ga za pravljenje ukusnih sendvičića od proteinskih kokos kolačića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading