NJIMA JE USPEH ZAPISAN U ZVEZDAMA: Ako ste rođeni u OVOM znaku bićete PUNI K'O BROD!

Autor:

Lifestyle

19.09.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da! Uspeh je zapisan u zvezdama, tako da ukoliko ste rođeni u ova tri znaka Zodijaka znajte da je za vas rezervisano mesto na Fordovoj listi milijardera.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenosi časopis Cosmopolitan, jedna američka stranica uradila je istraživanje kako bi saznali u kojim su horoskopskim znacima rođeni najbogatiji ljudi sveta. Ova tri znaka su na vrhu lestvice:

Lav

Među 100 milijardera na Forbsovoj listi čak 14 osoba rođeno je u znaku Lava. Lavovi važe za veoma sposobne i odvažne osobe koje, ako vide u nečemu stvarni potencijal, oni se usude da rizikuju, što ih uglavnom dovodi do visokih pozicija i pozamašnih cifara na računu.

Vaga

Na istoj listi 11 osoba rođeno je u znaku Vage. Iako u životu prvenstveno teže balansu, Vage su spremne da žrtvuju određeni segment života i posvete se poslu kako bi sebi i svojoj porodici osigurale i više nego svetlu budućnost.

Vodolija

Vodolije su izrazito ambiciozne i optimistične osobe. Ponekada znaju da srljaju i dobro se "opeku", ali njihovo samopouzdanje i želja za uspehom često ih dovede do iznadprosečnog života. Inače, Vodolija je takođe 11 na Forbsovoj listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading