OVE HOROSKOPSKE ZNAKE DO KRAJA GODINE ČEKA PAKAO

Autor: Republika

Lifestyle

18.09.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove horoskopske znakove do kraja 2018. godine očekuju najveće promene u životu. Iako neki od njih promene preziru više od svega, ovaj put to neće moći da izbegnu. A u narednom periodu neki znakovi će se pomeriti iz svoje zone udobnosti i shvatiti da to i nije tako loše...

RepublikaFoto: pixabay.com

Bik 

Svi znaju koliko vi mrzite promene, ali ove godine moraćete da stisnete zube. Kao Bik, vi ste osoba koja udobnost nalazi u rutini i stabilnosti. Osećate kao da vam je neko izmakao tlo pod nogama svaki put kada morate da prilagodite nešto novo vašoj svakodnevnoj rutini. Međutim, to je loše za vas. U naredna tri meseca će se nešto značajno promeniti u vašem životu, a vi ćete biti primorani da bacite svakodnevnu rutinu kroz prozor ili da rizikujete da vas život proguta. Srećom, promena koja vas očekuje dobra je za vas i izaći ćete iz svega mnogo jači i otporniji. 

Lav 

Vi se ne plašite ničega, naročito promena, ali niste u potpunosti ni u skladu sa njima. Ipak, do kraja godine, počećete da gledate život iz druge perspektive i doživećete veliki uspeh. Neće biti lako napustiti neka prošla razmišljanja, ali kada potpuno prihvatite svoju promenu, shvatićete da put ka uspehu nije toliko težak kako ste nekad mislili. Devica 

Device će do kraja 2018. godine drastično promeniti svoju ličnost i to je zapravo promena na bolje. Device imaju prekomernu potrebu da kontrolišu sve, zbog čega su stalno pod stresom. Uvek želite da se stvari urade na vaš način i izluđuje vas kada morate da se prilagodite. Ali, sada ste spremni da prihvatiti promene i oprostiti se od prošlih nesigurnosti. 

Jarac 


Jarčevi se uvek osećaju kao na nepoznatoj teritoriji kada je ugrožena njihova ljubav ili karijera. Malo rizikovanja će vam se puno isplatiti. Kada izađete iz zone komfora, otkrićete izobilje prilika da rastete i razvijate sebe kao celovito ljudsko biće. Do kraja 2018. ćete otvorite srce drugim ljudima.Ovo će biti godina u kojoj takođe otvarate srce drugim ljudima. 

Ribe 

Sigurno vam je intuicija već rekla da vas do kraja godine očekuje značajna promena. Od svih znakova zodijaka, vi ste onaj koji najblje sluša svoje instinkte. Verujete svojoj intuiciji i to vam se isplati u većini slučajeva. Kako vam je intuicija već rekla da vas očekuje velika promena, sigurno ste se spremili za nju.U narednom periodu ćete ostaviti svoje strahove i oklevanje na stranu, te ćete spremni da se borite za ono što želite u životu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading