BRAKOVI koje sklope OVI ZNAKOVI biće USPEŠNI!

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

17.06.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbonosno "da" ili doživotno "uzimam" ne bi trebale olako shvatati. Stoga nije na odmet konsultovati se sa zvezdama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osim toga, ljubav bi trebala da traje ceo život. A zvezde znaju kog muškarca bi trebali da uzmete u obzir ako tražite savršenog supruga. Otkrivamo vam koji je savršen za vas...

Ovan

Ambiciozni ste, ponosni, puni života i vrlo aktivni. Ni u kom slučaju vam ne sme biti dosadno. Potreban vam je muškarac pun razumevanja koji će vas dobro zabavljati. Muškarac rođen u znaku Blizanaca ima dobre pretpostavke za uspešan i srećan brak s vama.

Bik

Uporni ste, tvrdoglavi i pravi hedonisti. Materijalna i nematerijalna dobra vaša su velika strast. Bezobzirno ste iskreni i držite do svog mišljenja. Muškarac rođen u znaku Vage sve to dobro podnosi i može te prihvatiti. Savršena pretpostavka za predivan brak s tobom.

Blizanci

Vrlo ste živahni i znatiželjni, ali puno sumnjate i sve propitkujete. Muškarac rođen u znaku Ovna svojim će temperamentom dati savršenu ravnotežu vašem braku.

Rak

Empatični ste, lako vas povrediti, puni ste razumevanja te brzo osetite strah od gubitka. Kao velika sanjarka tražite u braku prvenstveno sigurnost. Muškarac rođen u znaku Device to vam može pružiti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lav

Puni ste životne strasti i volite da budete u centru pažnje. Vaš muškarac to vam mora dopustiti i mora znda zna da ceni vaš način ponašanja. Muškarac rođen u znaku Strelca sličan vam je i dobro vam odgovara.

Devica

Volite red, jako ste organizovani, stojite čvrsto s dve noge na zemlji i imate veliku potrebu za sigurnošću. Muškarac rođen u znaku Raka to može to ispuniti. Sa svojom osećajnom dušom idealan je partner za vas.

Vaga

Težite ka ravnoteži i harmoniji te mrzite nepravdu. Vaš suprug takođe treba da bude idealista kao i vi te da zna da ceni vaš smisao za pravdu. Muškarac rođen u znaku Škorpije usreći će vas u braku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija

Temperamentni ste i brzopleti. Muškarac u znaku Vage lako se nosi s tim i deli vašu društvenu žicu.

Strelac

Idealisti koji žele da razumeju druge ljude. Tražite dublji smisao u životu i možete se veoma lako uživeti u to. Istovremeno ste zavisni od avantura i želite stalno da se zabavljate. Vaš suprug ni u kom slučaju ne bi smeo da bude dosadan i mora vas stalno „izazivati“. Muškarac rođen u znaku Lava idealan je za vas.

Jarac

Realni ste i nemate vremena da sanjate. U vašem životu je sve red i disciplina. Muškarac rođen u znaku Škorpije to jako dobro razumie i može vam pomoći da se opustite u svojim ambicioznim poduhvatima. Savršena pretpostavka za ispunjeni brak.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vodolija

Vi nemate predrasude i vrlo ste tolerantni. Vaša nezavisnost i sloboda vrlo su važne. Potreban vam je muškarca koji vas ne ograničava te ima iste ideale. Muškarac rođen u znaku Vodolije savršeno vam odgovara u svim pogledima.

Ribe

Neverovatno ste emotivni pa vas već i najmanje oscilacije mogu izbaciti iz takta. Muškarac rođen u znaku Ovna ima vašu sklonost ka duhovnosti i može vas istinski usrećiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading