HOROSKOP ZA 21. 5. - Blizance očekuje burna avantura, Vage imaju probleme u porodici

Autor:

Lifestyle

20.05.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološku prognozu za danas

Ovnovi finansijska kriza je prošlost. Očekuju vas poboljšanje situacije i veliki dobitak. Rakovi spremite se da upoznate osobu od autoriteta. Potrudite se da ostavite dobar utisak jer vam ta osoba može pomoći u budućnosti i daljem razvoju karijere.

Vage ovaj period je buran što se porodične atmosfere tiče i to će se manifestovati problemima koji se najverovatnije tiču dece. Blizanci koji nisu u vezi imaće priliku da započnu jednu jako uzbudljivu ljubavnu priču koja će se bazirati na fizičkoj privlačnosti...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading