NEUHVATLJIVE SU: Žene rođene u ovom znaku je najteže smuvati!

Autor: alo.rs

Lifestyle

17.05.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvorene su za ljubavne igre, šampionke u ekcentričnosti i egoizmu, a vatrene i seksi do krajnjih granica. U pitanju su žene u znaku Lava koje se, jednom kad ih muškarac osvoji, predaju i upuštaju u neverovatnu ljubavnu igru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Treba im puno pažnje

Lavice su navikle da budu u centru pažnje i to im godi, kako inače u životu, tako i u ljubavi. One će želeti da budu centar vašeg sveta. Obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitaka. Ipak, koliko god da pružite, možete da očekujete da će vam uzvratiti istom merom jer su velikodušne i romantične u ljubavi.

Svađalice

Zbog svog velikog ponosa i ega Lavice lako planu. One će teško nešto oprostiti i ne tolerišu nepoštovanje. Laskanje je jedini način da ih pridobijete kada želite pomirenje.

Vatrene su u krevetu

Svi tvrde da Lavice s pravom nose titulu najboljih ljubavnika, jer su izdržljive, neumorne i jakog libida. Sa njima ćete dobiti sve što želite i više od toga, jer je vaše zadovoljstvo njima na prvom mestu.

Za razliku od mnogih, vole dugu predigru u kojoj uvek ima mesta i za maštovite igrice. Trebalo bi da znate i da Lavice vole samouverene i dobro raspoložene osobe koje zrače pozitivnom energijom i vole život. Takođe vole slobodu, da izlaze i da se dobro zabavljaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading