HOROSKOP ZA 22. 2. - Ribama se smeši dogovor sa inostranstvom dok se Vodolije muče sa organizacijom

Autor:

Lifestyle

22.02.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Vage ako ste do sada tugovali u samoći, imamo za vas dobre vesti. Uskoro kreće početak nove romantične veze. Škorpije periodu turbulencije će uskoro doći kraj. Sledi jedan miran i prijatan period sa partnerom.

Vodolije izbegavajte bitne i krupne poslovne odluke danas. Organizacija je malo slabija pa se mogu izjaloviti vaši planovi. Sredte organizaciju pre nego što bilo šta dalje isplanirate. Ribe danas ćete možda otputovati iz poslovnih razloga. Ovo putovanje, posebno ako je u inostranstvo, može se ispostaviti izuzetno povoljno za vaše finansijsko stanje.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading