Žene u ovom horoskopskom znaku su san svakog muškarca!

Autor: Republika

Lifestyle

10.01.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona na prvi pogled deluje opasno i strogo, ali kada je bolje upoznate shvatićete da je to žena koju bi vredelo imati pored sebe - ona je žena Škorpija.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vrlo je odana i stabilna. Njoj je vernost jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno ceni kod drugih ljudi. Ona nikada neće davati lažna obećanja.

Žena Škorpija je vrlo samostalna i njoj ne treba neko ko će paziti na nju. Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona tome da slepo sluša druge.

Ona zna dobro šta želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada sebi postavi neki cilj, ide prema tome hrabro i odlučno - ne odustaje tako lako.

Mudro donosi odluke i svesna je da ima sposobnosti koje će je odvesti tamo gde poželi pa je na tom putu niko ne može pokolebati.

Ništa ne može da joj promakne jer je vrlo oštroumna i odlično primećuje detalje i spaja ih u veću sliku. Ona dobro procenjuje ljude i situacije tako da nema smisla pokušavati pred njom da nešto glumite. Može se reći da ima intuitivne sposobnosti.

Žena Škorpija je prepuna strasti u svemu što radi, a kada nekoga voli, napraviće sve da taj neko bude srećan. Ali, ako joj se neko zameri, osetićete na svojoj koži zašto sa njom nije pametno da se poigravate, prenosi Atma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading