NIKO IM NIŠTA NE MOŽE: Ovo je ubedljivo NAJDOMINANTNIJI znak u horoskopu!

Autor: Republika

Lifestyle

26.12.2017

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih često možete videti na elitnim mestima, svojim držanjem lako dolaze do izražaja i prepoznatljivi su po svojoj dominantnosti u društvu.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Muškarac Lav

On rado ide na različite proslave i uglavnom je u centru pažnje, ali on nije tip koji glumi klovna u društvu. To je samo njegova maska, kako bi privukao publiku.

Bez obzira na izgled, nema nikakve nesmotrenosti u njegovom ponašanju. On tačno zna šta želi, a to obično i dobije.

Lav voli da se bavi nekim sportom, a kako zrele godine kucaju na njegova vrata tako se smanjuje njegov poriv za sportskim aktivnostima. Mekana fotelja postaje njegov najomiljeniji sport. Čudno, ali istinito, oni retko imaju veliku porodicu. Zaljubljuju se u lepe žene sa odličnim ukusom i stilom oblačenja.

Oni su izuzetno strpljivi i tolerantni, ali ispod njihove kraljevske uglađenosti, skriven je jak ego i arogantna taština, koja je uvek spremnada izađe na svetlo dana. Ukoliko im neko protivreči, uvek su spremni za napad.

Najviše od svega lav mrzi žene slabije inteligencije i obrazovanja. Veoma je osetljiv na sve komplimente upućene njegovom izgledu ili inteligenciji i to toliko da je u stanju zbog njih da učini nešto i na svoju štetu.

Žena lav

Lavice možete pronaći na popularnim mestima. One su te koje uživaju na suncu, arogantno dominirajući u svom krugu prijatelja - zamišljajući ambijent restorana kao pozornicu na kojoj je njihova uloga najvažnija. Da, to su žene Lavovi, za njih je život ozbiljna igra.

Rođene su kao vođe, ali to rade na zaista poseban način, tako da nikad nema onih nezadovoljnih.

Priroda ih je bogato obdarila pa u njima ima puno energije, pameti, lepote i seksepila, dovoljno za nekoliko osoba. Ako imate kompleks manje vrednosti, izbegavajte ove žene u širokom luku, one će vas dotući svojom narcisoidnošću.

Lavica ne može da živi bez publike i jako joj je potrebno divljenje drugih.

Nemojte da budete ljubomorni na njenu sklonost da bude u centru pažnje u prostoriji punoj zadivljenih frajera. Glave će se uvek okretati, gde god ona prošla. Često će koketirati, ali to je način kojim će prikrivati čudan sopstveni strah da nije poželjna. Stalno sama sebi mora da dokazuje da je poželjna. Pazite! Previše su ponosne i dostojanstvene da bi gubile vreme na besmislice, zato shvatite njihove potrebe na vreme i ponašajte se u skladu s njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading