Roditelji Barbare Vitez uvereni da im je ćerka živa: Sada su preduzeli neočekivan korak

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

17.11.2018

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Vitez (15) iz Sente nestala je 25. septembra pre dve godine, a njeni roditelji Melinda (45) i Endre (48) sumnjaju da je oteta i živa! Zbog sumnje da je njihova ćerka u Mađarskoj, oni kažu da su prinuđeni da se presele u tu zemlju, odakle su dobili uveravanje policije da će im biti od pomoći u otkrivanju istine o njihovoj ćerki.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Barbara Vitez

Dve godine neizvesnosti, traganja i očekivanja za roditelje nestale Barbare Vitez čine se kao čitava večnost.

Njihove ćerke nema, a kako kažu, čudan splet okolnosti koji je pratio njen nastanak drži ih u uverenju da je negde živa.

Sigurno izgleda drugačije

- Majčino srce zna i oseća. Znam da je moja ćerka živa. Ustajem i ležem sa istom zebnjom. Treba preživeti svaki dan. Ulazim u njenu sobu, koja je ostala netaknuta od njenog odlaska. Postala sam kao kaktus, očvrsnula sam, ne dam se, podržavam muža da istrajemo u otkrivanju istine. Barbara sigurno sada izgleda drugačije - jecajući priča Melinda držeći Barbarinu sliku u ruci.

Endre priznaje da je slabiji od žene i da mu je zdravlje ozbiljno narušeno. Ima probleme sa srcem, ali ne gubi nadu.

- Naredne godine preselićemo se u Mađarsku. Imam dvojno državljanstvo, tako da to nije problem. Dobio sam uveravanje od mađarske policije da će se založiti i izvršiti pritisak da se stvari pokrenu - govori Endre.

 

 

Dečaci koji su kobne večeri, kako je javnosti predstavljeno, bili sa nestalom devojčicom na mostu na Tisi, podvrgnuti su poligrafskom testiranju u prisustvu prevodioca tri nedelje nakon nemilog događaja.

Njihove izjave nisu razjasnile šta se tačno dogodilo te večeri.

Njihovo uverenje podržava čitav niz čudnih okolnosti kojima su izloženi dve godine, a poslednji slučaj, kada im je hakovan kompjuter, uneo je dodatnu sumnju. Barbarini roditelji ubeđeni su da deca koja su kobne večeri bila sa Barbarom nešto kriju.

Bojala se visine

Barbarina majka navodi da te večeri kada je nestala sa njom nisu bila samo dva dečaka.

- Kada smo pravili skup u Senti o istini u vezi sa ćerkinim nestankom, jedna devojčica koja je išla sa Barbarom u školu prišla mi je i počela da nabraja ko je bio sve sa njom te večeri. Tada su stigli neki momci i odvukli je. Sigurno znamo da nisu bili na mostu. Bojala se visine i mraka. Ni na stolicu se nikada nije penjala - ubeđena je majka Melinda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavle

28.05.2019 14:04

Stase desilo sa Barbarom Vitez.zaist dalije ziva i Gdese nalazi.