Još dve efikasne intervencije policije: Sprečena pljačka apoteke i krađa automobila!

Autor: Republika

Hronika

17.11.2018

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom intervencijom, u dve odvojene akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu sprečili su razbojništvo u jednoj apoteci u centru grada i krađu automobila na Voždovcu uhvativši osumnjičenog na delu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Pripadnici policije zatekli su sinoć osumnjičenog devetnaestogodišnjaka u Bulevaru kralja Aleksandra, dok se maskiran spremao da uđe u jednu apoteku i, kako se sumnja, izvrši razbojništvo. Prilikom pregleda osumnjičenog policija je pronašla majicu kojom je skrivao lice i jedan nož.

Osumnjičeni se, takođe, tereti za dva krivična dela, razbojništvo koje je, kako se sumnja, izvršio polovinom ovog meseca u jednom trgovinskom objektu i razbojništvo u pokušaju koje je, u istom periodu izvršio u jednoj pekari.

U drugoj akciji, policija je noćas na Voždovcu, zaustavila automobil "škoda oktavija", samo 100 metara od benzinske pumpe, na kojoj je, iskoristivši nepažnju vlasnika, dvadesetogodišnjak taj auto otuđio.

Po nalogu nadležnih tužilaštava protiv dvojice osumnjičenih biće podnete odgovarajuće krivične prijave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading