Kakva sudbina čeka svirepog silovatelja "Malčanskog berberina": Ovoliko godina robije mu se "smeši"!

Autor: Republika

Hronika

15.10.2018

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Ninoslavu Jovanoviću , poznatom i kao "malčanski berberin", koji se sumnjiči da je u vremenskom periodu preko mesindžer aplikacije slao poruke većem broju ženskih osoba.

Foto: facebook.com/Ninoslav Jovanović
Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin

Porukama ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim mu je odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti da će ometati istragu uticanjem na predložene svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stanković.

Jovanović se tereti za krivična dela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, kao i više krivicnih dela proganjanje, napomenula je portparol suda. Nakon hapšenja osumnjičenog, direktor policije Vladimir Rebić je preneo da je reč o muškarcu koji je u januaru izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog silovanja.

Inače, silovatelji povratnici u proseku služe kaznu od 7 godina zatvora, do 15.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading