STRAVA I UŽAS U VRŠCU: Devojčica (10) umrla od trovanja, njenu braću prebacili u Tiršovu!

Autor: Republika

Hronika

25.09.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetogodišnja devojčica iz sela Kajtasovo kod Bele Crkve, preminula je u nedelju u Opštoj bolnici u Vršcu, dok su njena dva brata poslata na dalje lečenje na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj. Sumnja se da je u sva tri slučaja u pitanju trovanje.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ilustracija

Kako su saopštili iz vršačke bolnice, koja je pre samo nekoliko dana bila u žiži javnosti zbog smrti osmogodišnjeg dečaka, devojčica je u nedelju u toku noći primljena na lečenje zbog povraćanja i povišene temperature.

- Primljena je na lečenje u jedan sat iza ponoći. Odmah po prijemu urađena joj je laboratorijska dijagnostika i sprovedene mere intenzivnog lečenja. I pored sprovedenih mera, došlo je do rapidnog pogoršanja opšteg stanja i smrtnog ishoda u 13.45 časova. Kardiopulmonalna reanimacija nije dala efekta – stoji u saopštenju Opšte bolnice Vršac, prenose Novosti.

Jedan njen brat je zbog istih simptoma dovezen u vršačku bolnicu u ponedeljak u večernjim satima, a drugi brat jutros. Obojica su upućena na dalje lečenje u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading