UHAPŠEN NAPADAČ NA TRUDNICU: Dva puta pokušao ubistvo improvizovanom olovkom?!

Autor: Republika

Hronika

24.09.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetljena su dva krivična dela ubistvo u pokušaju i policija je, za samo tri sata, uhapsila V. D. (33) zbog sumnje da je počinio ova krivična dela.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Improvizovana olovka koja ispaljuje malokalibarsko zrno

Sumnja se da je on u subotu uveče, na autobuskom stajalištu u Ulici Ace Joksimovića u Beogradu, ranio tridesetpetogodišnju trudnicu i naneo joj teške telesne povrede, tako što joj je u predelu leđa prislonio improvizovanu olovku iz koje je ispalio malokalibarsko zrno.

Takođe, sumnja se da je V. D. iste večeri u Ulici Ilije Stojadinovića ispalio malokalibarsko zrno iz improvizovane olovke i u pravcu šezdesetdvogodišnje žene kojoj je, takođe, naneo teške telesne povrede.

Policija je kod uhapšenog V. D. pronašla improvizovanu hemijsku olovku kojom je izvršio ova krivična dela.

Zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija osumnjičenom V. D. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading