KAFANSKA SVAĐA PRERASLA U UBISTVO: Vlasnik nasmrt pretukao mušteriju zbog PIVA!

Autor:

Hronika

24.09.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko T. (33), vlasnik kafića "M 13", uhapšen je zbog sumnje da je ubio Zorana Boškovića (51) nakon što je on pijan došao u klub da traži još pića

RepublikaFoto: pixabay.com
Stravična svađa prerasla u ubistvo!

Marko T. (33), vlasnik kafića "M 13" u Ribarima kod Šapca, uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje ubio gosta lokala Zorana Boškovića (51) iz istog mesta.

Kako nezvanično saznaju beogradski mediji, zločin se dogodio u lokalnom kafiću i prethodila mu je svađa Marka T. i Boškovića zbog piva.

- Zoran je došao u kafić kasno u noć. Tražio je od konobara da mu donesu pivo, ali pošto je već bio prilično pripit, nisu želeli da mu daju alkohol. Zbog toga je izbila svađa između njega i vlasnika lokala koja je potom prerasla u fizički obračun - kaže za beogradske medije jedan očevidac tuče.

Bošković pao na beton

On dodaje da su se vlasnik kafića i Bošković tukli rukama i nogama, ali da je u jednom momentu Marko T. zgrabio pikslu sa stola i njom udario gosta, koji je pao na beton.

- Još uvek se čekaju rezultati obdukcije koji će pokazati da li je za Zorana Boškovića koban bio neki od udaraca koji je zadobio ili eventualno pad na beton - kaže izvor iz istrage.

Meštani Ribara bili su šokirani tragedijom koja se dogodila. Kako kažu, uhapšeni Marko T. nije u njihovom mestu poznat kao osoba koja pravi incidente.

- Poznajem ga kao dobro dete. Siguran sam da nije imao nameru da ubije Zorana. Nikada nije bio lokalni nasilnik, niti učesnik obračuna, iako već godinama drži kafić u kom se okuplja omladina. On i Zoran se dugo poznaju, poznaju im se i porodice - kaže jedan meštanin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading