DAVIO I TUKAO DEČKA, PA SE PREDOZIRAO DROGOM ZA SILOVANJE: Nesvakidašnja rasprava gej-para u Beogradu

Autor:

Hronika

19.09.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji incident u Beogradu! Dvojica mladića koji su u ljubavnoj vezi posvađala su se i potukla, nakon čega se jedan od njih predozirao drogom za silovanje GHB i lekari se bore za njegov život.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako Srpski telegraf saznaje, drama je počela ujutru oko sedam sati, kad je Bojan R. (38) prijavio da ga je na Novom Beogradu davio i izgrebao partner Nenad R. (36).

Postao agresivan

- Policajci su odmah izašli na lice mesta, a na klupi ispred zgrade ugledali su dvojicu mladića. Međutim, čim je video patrolu, Nenad R. je ustao i pobegao. Njegov dečko je policajcima ispričao da su se on i Nenad posvađali, nakon čega je nasilnik nasrnuo na njega. Bojan R. je objasnio da je njegov partner potom popio drogu za silovanje GHB, od čega je postao agresivan - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Nenad R. je potom dečku zapretio da će otići u stan i sve porazbijati, kao i da će se ubiti.

- Policijska patrola se odmah zajedno s preplašenim Bojanom R. uputila u obližnji stan. U jednom trenutku, dok su policajci bili u stanu, ispred vrata se pojavio Nenad R. Čim ih je ugledao, ponovo se dao u beg. Tad nastaje prava frka. Za njim je potrčao njegov dečko, koji se okliznuo na stepenicama i povredio ruku, dok je Nenad uspeo da pobegne - priča izvor Srpskog telegrafa.

Na toksikologiji

Bojan R. je prevezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć, a samo nekoliko minuta kasnije njegov dečko pronađen je na ulici bez svesti.

Nenad R. u teškom stanju prevezen na VMA, a kod njega pronađena bočica sa drogom GHB

- On je prevezen na odeljenje toksikologije na Vojnomedicinskoj akademiji. Policajci su u njegovoj torbici pronašli bočicu u kojoj je na dnu bilo malo tečnosti za koju se sumnja da je droga GHB - objašnjava naš sagovornik.

Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku, a Nenad R. je zbog teškog stanja u kojem se nalazi zadržan na bolničkom lečenju.

Šta je GHB
GHB poznatiji je kao tečni ekstazi ili droga za silovanje
izaziva duboku uspavanost, a prevelika doza može i da ubije
Ta droga je bezbojna, a nema ni specifičan miris
ukus joj je slankast, pa se ne oseti u žestokim pićima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading