POZADINA SVIREPE LIKVIDACIJE U KRAGUJEVCU: MMA borac ubijen zbog obezbeđivanja klubova?

Autor: T. M.

Hronika

19.09.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Aleksu Miloradovića (21) zbog sumnje da je u utorak uveče u Kragujevcu ubio poznatog MMA borca Radoša Joksimovića (27), a potom pobegao na skuteru. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

RepublikaFoto: www.facebook.com/Rados Joksimovic
Upucan u kafiću "Neptun": Radoš Joksimović

Joksimović je upucan sa dva metka dok je sedeo u bašti kafića "Neptun", a sumnja se da su motiv ove brutalne likvidacije neraščišćeni računi oko obezbeđivanja klubova i lokala u gradu.

- Još uvek nije poznat tačan motiv napada, ali postoje više verzija. Najverovatnije je reč o sukobu između zavađenih grupa u gradu koje se bave obezbeđivanjem lokala. Joksimović godinama unazad radi kao obezbeđenje na ulazima raznih klubova i kafića, te nije isključeno da je u pitanju borba za prevlast u ovom poslu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ovo nije prvi napad na MMA borca, jer je 2016. godine bio teško ranjen u pucnjavi.

- Joksimović je tada zadobio povrede kostiju i zabranjeno mu je da se bavi sportom. Zbog napada je uhapšen J. M. (24), a spekulisalo se da se motiv krije u neraščišćenim računima dve grupe momaka iz ovog grada, sa Sunčevog brega i Pivare - priča izvor.

Podsetimo, napadač se u utorak skuterom dovezao do kafića u kojem je bio Joksimović, prišao mu sa moto-kacigom na glavi i pucao u grudi. Osumnjičeni je potom pobegao na skuteru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading