UHAPŠEN LEKAR U NOVOM SADU: Tražio 500 evra da bi izvršio operaciju!

Autor: Republika

Hronika

17.09.2018

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, uhapsili su D.J. (45) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita.

RepublikaFoto: pixabay.com

On se sumnjiči da je kao lekar specijalista u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu zahtevao novac u iznosu od 500 evra kako bi izvršio operaciju žučne kese oštećenoj. Nakon izvršene operacije on je ovaj novac primio.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

17.09.2018 12:37

Kad god ostavim komentar vezano za KC Novi Sad vi ga ne prikažete,a sve sam u pravu što napišem.Najveći kriminal je šta rade sa jadnim volonterima,rade godinama bez ijednog dinara,zar to nije izrabljivanje mladih lekara i med.sestsra,to je legalni kriminal u Klinickom centru Vojvodine U Novom Sadu.Zašto vi novinari ne istražiti koliko ima volontera koji rade bez ikakve naknade.A,ako se desi da nekog zaposle to je obavezno dete lekara,ne mora imati završen medicinski fakultet dovoljno što su roditelji lekari.Ovo je bruka,ovo je greh prema našoj deci.Pomozite novinari,a ko će nego vi,još samo vi imate neku moć i možete naterati da se nešto promeni na bolje.

Lola

17.09.2018 14:28

Pa sta je tu novo? Svi, ama bas SVI, uzimaju pare, ili nema operacije. Povecajte plate lekarima, na ovakav nacin svi gube! Lekari ili uzimaju pare ili odlaze, a pacijenti ili placaju ili umiru! Pobogu, dajte im pristojne plate, pa ih onda hapsite ako ucenjuju. Ovako od njih pravite prevarante i hohstaplere!