(VIDEO) OSVANUO BRUTALAN SNIMAK: Baka Stojanka izvadila pištolj iz cegera i IZREŠETALA INVESTITORA!

Autor: pink.rs

Hronika

14.09.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa kačketom na glavi i cegerom u ruci Stojanka Stojanović je mirno hodala prema investitoru Zoranu Trifunoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs.
Stojanka Stojanović ubija investitora

Kada ga je presrela, izvadila je pištolj iz cegera i pucala. Iako je prvi metak bio koban pucla je još dva puta.

- Kada ništa ne bi znali o ženi ubici, pomislili bi da se radi o nekom profesionalcu koji se maskirao u žensko jer je ona vrlo hladnokrvo prišla žrtvi i već sa prvim hicem ispod brade ga je najverovatnije usmrtila, što je autopsija verovatno i pokazala, a potom ga, žargonski rečeno, overila- navodi kriminolog Zlatko Nikolić.

Prema pisanju medija, Stojanka Stojanović je imala psihijatrijski dosije, a na osnovu dosadašnjih informacija kriminolog Nikolić ocenjuje da je reč o ubici sa osmehom.

 - To su vrlo hladnokrvne, čak vesele osobe, nasmejane koje drže nož u desnoj ruci iza leđa. Ovde nije reč o nožu, već o pištolju u torbici koji je ta žena u godinama hladnokrvno izvukla. Ako neko kreće da nekoga ubije ne može biti ovako hladnokrvan kao ova žena, već to ukazuje da postoje indikacije o psihičkom poremećaju, nekoj vrsti šizoidnosti ili šizofreniji - naveo je Nikolić. 

Motiv ubistva je poznat - neraščišćeni imovinski odnosi. 

- Vrlo hladnokrvno je otišla kao da nije ubila čoveka, otišla je da spava, čak je pred policijom glumila da ništa ne zna - ukazuje Nikolić. 

Stojanka Stojanović trenutno je u istražnom zatvoru. Po odluci sudije za prethodni postupak određen joj je pritvor do 30 dana.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srbin

14.09.2018 15:07

Za Nikolica ona je luda a meni upravo njegovi zakljucci delujeu suludo. Zena je ubila bitangu, otimaca tudje imovine !!!