MONSTRUM IZ KARLOVACA OSTAJE U PRITVORU: Izjava oca dečaka koji je ubio starca će vas RAZBESNETI!

Autor: alo.rs

Hronika

13.09.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Kostić, otac maloletnog V. K. (14) koji je osumnjičen da je 31. avgusta vezao sugrađanina Živosava Miletića (64) za drvo i tu ga ostavio, tvrdi da njegov sin nije mogao nesrećnog muškarca da veže sam, već smatra da mu je u tome neko pomogao.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mesto zločina

- Istraga će, nadam se, pokazati šta se tamo gore u bagremaru zaista dogodilo. Ne verujem da je moj sin, inače sićušno dete, mogao sam da veže za drvo mnogo krupnijeg i starijeg čoveka od sebe. Ako i jeste to uradio, mislim da mu je u tome neko pomogao, ali iz nekog razloga zasad ne govori ko je - rekao je Kostić, piše Alo!.

Nesrećni čovek je pronađen mrtav deset dana kasnije, odnosno 9. septembra u popodnevnim satima.

- Ne znam šta se tačno dogodilo, i ja sam čuo razne priče. Moj sin je u ponedeljak bio pre podne u školi, a kada se vratio kući, došla je policija i odvela da ga ispita u vezi sa onim što se dogodilo Živi. Ništa neuobičajeno u njegovom ponašanju prethodnih dana nisam primetio - dodao je on.

Petar Kostić, koji pored V. K. ima još četvoro dece, kaže da njegov sin nije problematičan. On tvrdi da dečak nije odlazio kod Žive, gađao ga kamenjem i zapalio čardak, kako se sada priča po varoši. Ističe da četrnaestogodišnjak sada pohađa šesti razred, jer je peti ponavljao, ali da je "kao devojčica, i nije nasilan".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Majka ubijenog Žive

Meštani videli dečaka blizu kuće žrtve

Pojedini meštani, međutim, tvrde da je maloletnik viđan u naselju Doka, blizu Miletićeve kuće.

- Nekako je uspeo da namami nesrećnog čoveka, koji ni mrava ne bi zgazio. Otišli su do bagremara udaljenog nekoliko stotina metara od njegove kuće u Bukovačkoj ulici i vezao ga - pričaju meštani.

Oni kažu da Miletićeva majka odbija da poveruje da joj je sin mrtav.

- Ne veruje da joj je sin, koji je kao i ona imao mentalnih zdravstvenih problema, mrtav. Uporno odbija da prihvati surovu istinu - kaže komšinica Mira Crnković.

- Živa nikada nikome ništa nažao nije učinio, i nije zaslužio da umre u najstrašnijim mukama - vezan za drvo, gladan i žedan.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Kuća u kojoj je ubijeni živeo

Opština Sremski Karlovci će, kako je za "Novosti" juče potvrdio njen predsednik Nenad Milenković, snositi sve troškove poslednjeg ispraćaja sugrađanina Živosava Miletića, koji će danas biti sahranjen na čeratskom groblju.

Dečaku pritvor do 30 dana

Maloletnom V. K. je posle saslušanja kod sudije za maloletnike određen pritvor do 30 dana. Prema nezvaničnim saznanjima, kazao je da nije imao nameru da ubije Živu, već samo da ga veže. Navodno je nameravao da se kasnije vrati u bagremar i odveže čoveka, ali se plašio da će ovaj onda njega vezati za drvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading