UBILA JE INVESTITORA jer ju je proganjao i pretio podzemljem

Autor:

Hronika

03.09.2018

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moja majka je ubila investitora zbog višegodišnjeg maltretiranja kojem je bila izložena. Zbog te torture je i obolela"...

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Iza rešetaka: Stojanka Stojanović

Ovim rečima započeo je ispovest za Srpski telegraf Marko Stojanović, sin Stojanke Stojanović (70) zvane Coka, koja je uhapšena zbog sumnje da je ubila investitora Zorana Trifunovića (59). Ona se tereti da je u prolazu između Bulevara kralja Aleksandra i Ulice gospodara Vučića hicima iz pištolja, koji je u vlasništvu njenog sina, izrešetala Trifunovića, pa se vratila kući da se odmori. Policija ju je ubrzo identifikovala i privela.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
U šoku: Marko Stojanović

Ništa od dogovora

- Moja majka je vlasnik dvorišta u Ulici Olge Jovanović. Ona je mlada ostala udovica, a s Trifunovićem je došla u kontakt kad joj je ponudio da na tom placu izgradi zgradu, a njoj da stan. Od tog dogovora nije bilo ništa, a onda su počeli pritisci - priča Stojanović.

Sin: Stojanka podnela krivičnu prijavu protiv investitora i zatražila zabranu prilaska, ali to nije dalo rezultata

On dodaje da je Trifunović pretio njegovoj majci.

- Proganjao ju je, pozivao se na svoje veze u podzemlju i u vlasti. Majka je protiv njega podnela krivičnu prijavu i zatražila zabranu prilaska, ali to nije dalo nikakvog rezultata. Pre dve godine počela je da oboljeva psihički i fizički, a to je posledica višegodišnje torture kojoj je bila izložena - priča Stojanović, koji je advokat po profesiji.

Investitor na fiktivnoj adresi

Zoran Trifunović bio je prijavljen na adresi u Ulici Todora Dukina na Lekinom brdu u Beogradu, ali tu nije živeo. On je inače rodom iz Jagodine. Međutim, gde je ubijeni investitor zapravo živeo nismo uspeli da saznamo.

Zidao višespratnicu

Kako dodaje, Trifunović je često prolazio ispred porodične kuće Stojanovićevih, što je Stojanka doživela kao nastavak pritiska da proda dvorište. On je u blizini zidao višespratnicu, a zločin se dogodio u blizini tog gradilišta.

Podsetimo, Stojanka Stojanović je u nedelju oko 7.30 sačekala investitora Trifunovića, da bi mu potom pucala u noge, grudi, pa u glavu. Teško ranjeni investitor podlegao je povredama na licu mesta, dok se Stojanovićeva mirno vratila u porodičnu kuću, gde su je policajci i zatekli.

Osumnjičena će biti privedena na saslušanje u tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Drakche

04.09.2018 11:37

Ženi ,,prekipelo" da živi u strahu, a bahati neznaju ili se oglušavaju do kakvog eventualnog epiloga može da dođe. Ovde onaj fatlni. Takva njemu, a nažalost I njij sudbina, što bi rekao narod.