(FOTO) MARJANOVIĆI ISKULIRALI JELENIN ROĐENDAN: Samo jedna osoba na grobu pevačice!

Autor:

Hronika

30.08.2018

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije brutalno ubijena, pevačica "Granda" Jelena Marjanović bi juče sa svojom ćerkicom Janom proslavila 35. rođendan. Njen život je surovo prekinut u aprilu 2016, sa nepune 33 godine, udarcima u glavu. Od njenih ukućana, članova porodice Marjanović, na njenom grobu se juče tokom dana pojavila samo jetrva Milica, supruga Zoranovog brata Miloša.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Groblje Zbeg, 29. avgust 2018...

- Nemojte, molim vas, ništa da me pitate - rekla je Milica prilazeći grobu na kom se zadržala desetak minuta. Položila je buket cveća i zapalila sveću, rukom prešla preko uklesane Jelenine slike. Malo je obrisala spomenik, a potom otišla na posao. Tokom prepodneva niko drugi od porodice Marjanović se nije pojavio. Po rečima jednog od radnika groblja, u poslednje vreme uopšte ih i ne viđa.

35 godina napunila bi juče Jelena da nije ubijena

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Njeno beživotno telo pronađeno je sutradan u obližnjem kanalu, obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tupim predmetom u glavu. Tužilaštvo za ovaj zločin tereti Jeleninog supruga Zorana, koji je nedavno pušten iz pritvora.

Teodora: Jecu nosim u srcu

Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, zbog ispita je bila sprečena da dođe u Beograd i da za Jelenin rođendan poseti njen grob.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Krsmanović

- Zajedno smo prošle dug put, delile sreću, a i tugu, s kojom smo se usput susretale. Mi smo razumele jedna drugu na način koji ljudi oko nas nisu razumeli jer sestrama nisu potrebne ni do kraja izgovorene rečenice. Čak i sad, miljama daleko, uvek ćemo biti povezane srcem, jer naša sestrinska povezanost će zauvek ostati jaka - napisala je Teodora na svom Fejsbuk nalogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading