JOŠ JEDNA MISTERIJA U PORODICI MARJANOVIĆ: Puni ko brod, a niko ništa ne radi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je proveo deset meseci iza brave i nije bio u mogućnosti da radi, Zoran Marjanović (40), optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), po izlasku iz pritvora živi ko tajkun - na visokoj nozi.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Crna trojka Marjanovići

Zoran i njegova porodica plaćaju vrhunski advokatski tim koji pokušava da oslobodi Zorana krivice, ćerku je, po sopstvenom priznanju, upisao u privatnu školu, a nedavno su obnovili i vozni park još jednom skupocenom limuzinom! Sve to ne bi toliko izazvalo pažnju da se ne zna da je u celoj porodici Marjanović zaposlena samo snaja Milica!

Zamenili auta

U kući u Borči žive Zoran s ćerkom Janom i sinom Urošem, njegovi roditelji Vladimir i Zorica Marjanović, kao i Zoranov brat Miloš sa suprugom Milicom. Od članova porodice Marjanović, prema rečima izvora Srpskog telegrafa, redovna primanja ima samo Zoranova snaja, dok njegov brat Miloš ponekad tezgari kao di-džej, a otac im je u penziji.

Izvor: Ispade da sedmoro Marjanovića živi u luksuzu od snajine plate i Vladimirove penzije, što je smešno

- Zanimljivo je to što su Marjanovići u poslednje dve i po godine, odnosno otkad je Jelena ubijena, promenili čak tri luksuzna automobila. Oni su najpre imali sivi mercedes, pa su kupili crni, a trenutno voze sitroen C5, koji polovan košta oko 10.000 evra.

2.000e najmanja školarina u privatnim školama, a kreće se čak i do 12.000 evra

Marjanovići su ranije imali prihode od Zoričinog bavljenja bioenergijom. Kod nje su na lečenje dolazili biznismeni, političari, pevači i drugi uticajni ljudi. Međutim, otkako je osuđena za nadrilekarstvo, time se, navodno, više ne bavi - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, ni nakon hapšenja Zorana Marjanovića finansijska situacija njegove porodice nije se promenila iako su se troškovi drastično povećali.

Tajanstveni sponzor

- Trebalo je platiti četvoricu branilaca koji su i dalje na njihovom platnom spisku, a advokatska tarifa nije zanemarljiva. Marjanović je i sam rekao da je ćerku Janu, koja u septembru kreće u prvi razred, upisao u privatnu školu, a samo za školarinu treba izdvojiti od 2.000 do 12.000 evra godišnje, zavisno od škole. Odakle im novac i kako zarađuju, to nikome nije jasno. Ljudi od prosečne plate ne mogu da sastave kraj s krajem i plate hranu i račune, a ispade da sedmoro Marjanovića živi od Miličine plate i Vladimirove penzije, što je smešno - kaže izvor Srpskog telegrafa.

10.000 evra košta polovni sitroen C5 star pet godina

Prema njegovim rečima, spekulisalo se da Marjanoviće finansira sponzor koji je zainteresovan za ishod brutalnog zločina, ali to nije potvrđeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading