FAMOZNA ŠPANJOLKA (20) NA TEŠKOJ OPERACIJI NA VMA: Lekari se bore da ne ostane BEZ NOGE!

Autor: Republika

Hronika

18.08.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olac Bilbao (20), mis Marbelje, teško povređena u bombaškom napadu na svog momka Strahinju Stojanovića (28) u Zemunu, prebačena je u sredu uveče na odeljenje Vojno-medicinske akademije gde bi trebalo da bude operisana. Nju u bolnici nezvanično čuva policija.

Foto: instagram.com/printscreen
Olat BIlbao Gonzales

Misica je na VMA prebačena jer KBC Zemun nema među svojim zaposlenima plastične hirurge koji bi mogli obaviti komplikovanu operaciju kojom će lekari pokušati da sačuvaju nogu nesrećne devojke, pišu beogradski mediji. 

Osim preloma potkolenice, Bilbao je zadobila i teške opekotine na nozi od ekplozije koja je raznela "audi" njenog dečka.

Naime, četvrti stepen opekotina, koje je Olac zadobila, najteža je moguća povreda iz domena opekotina i zahteva hitnu operaciju. Takva povreda znači potpuno ugljenisanje tkiva i praćena je izraženim oštećenjem mišića, tetiva, krvnih sudova, živaca, kostiju i zglobova.

Uz takvu vrstu povrede često idu i oštećenja unutrašnjih organa, pa se može reći da će hirurzi imati težak posao u borbi da nesrećnoj devojci sačuvaju nogu.

Olac Bilbao od prošlog petka, kada je u bombaškom napadu čudom sačuvala živu glavu, čuva i policija. Iako se veruje da je meta napada bio njen dečko Strahinja Stojanović, policija ništa ne prepušta slučaju, pa pripadnici MUP motre na mladu Špankinju.

Za ovu devojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju - 20. rođendan proslavila je 2. avgusta - umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje Stojanovića (28) odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika u noći između petka i subote. Manje od 24 sata ranije španska misica je navodno stigla u Srbiju.

Olac Bilbao Gonzales odrasla je u pomenutoj španskoj luci, inače dobro poznatom letovalištu u kojem su se krili brojni balkanski kriminalci. Skrovište su u Marbelji tražili, između ostalih, i Darko Šarić, Luka Bojović, Rodoljub Radulović, zvani Miša Banana, kao i Željko Maksimović Maka.

Tamo je verovatno i upoznala problematičnog Stojanovića, u Srbiji pre svega poznatog kao kuma Miloša Vidakovića, kog su ubili pripadnici grupe Slobodana Šaranovića. Osim što je 2013. godine svedočio o ubistvu svog kuma,  Stojanović ima bogat policijski dosije. Između ostalog, hapšen je i u januaru 2014. godine, kada je u revolveraškom obračunu sa suparničkom grupom mladića slučajno ranio operativca BIA Zorana Lj.

Iako je mesec dana kasnije u njegovom "audiju" pronađen pištolj iz kog je pucano, na saslušanju je rekao da nema nikakve veze sa tom pucnjavom. Sud ga je pustio da se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading