Badžin sin negira pljačku: SVE MI JE NAMEŠTENO ZBOG OCA

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

17.08.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Stojičić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i odneo nakit vredan oko 80.000 evra

RepublikaFoto: MUP Srbije
Hapšenje Vojislava Stojičića

Naime, Stojčić je postupajućem tužiocu Nenadu Stefanoviću ispričao da mu je "sve namestila policija zbog oca" i da su mu dokazi podmetnuti, saznaje Tanjug.

Međutim tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv njega kojom ga za krivično delo teška krađa i nakon saslušanja je predložilo sudu da Stojčiću odredi pritvor.

O predlogu za pritvor odlučiće sudija za prethodni postupak u toku dana. Stojčić mlađi je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je Vojislav Stojčić izvršio pljačke na desetine elitnih objekata što će biti provereno u toku istrage. Pljačka porodične kuće Saše Popovića na Bežanisjkoj kosi izvedena je početkom marta ove godine, kada iz sefa ukraden vredan nakit i legalan pištolj. 

Vojislav Stojičić (38) hapšen je i ranije i osuđivan zbog pljački. On je bio osuđen na zatvorsku kaznu od 18 meseci zatvora zbog pokušaja pljačke vile na Dedinju u decembru 2010. godine.


Njegov otac Radovan Stojčić Badža ubijen je u noći između 9. i 10. aprila 1997, u restoranu „Mama mia“. U to vreme je bio vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading