DVE BEOGRAĐANKE NAPRAVILE POMETNJU U TIVTU: Uhapšene zbog pljačke!

Autor: vijesti.me

Hronika

16.08.2018

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetsedmogodišnje Beograđanke Hana B. i Huanita T. uhapšene su u akciji tivatske policije, čiji su im inspektori ušli u trag, nakon velike pljačke jedne kuće u naselju Gradiošnica.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Devojke su, saznaju Vijesti, uspele da obiju vrata i uđu u kuću, iz koje su uzele oko 3.000 evra gotovine i veću količinu zlatnog nakita.

One su pre nekoliko dana stigle na letovanje u Tivat, a svojim poznanstvima uspele su da saznaju za kuću u tivatskom naselju, koju su odlučili da opljačkaju.

Nakon što je prijavljeno obijanje, inspektori su pronašli Beograđanke i uhapsili ih, dok su one planirale da napuste grad.

Inspektori ispituju i na koji način su Beograđanke saznale da upravo u ovoj kući ima novca i zlatnog nakita.

RepublikaFoto: twitter.com/7cafemontenegro
Foto: Ilustracija

Osnovni državni tužilac u Kotoru im je odredio zadržavanje do 72 časa, a na teret im je stavljeno krivično delo teška krađa. Policija ih je juče uz krivičnu prijavu privela sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

On je potvrdio listu da je u prisustvu branioca saslušao okrivljene i da je prihvatio predlog tužioca i odredio im pritvor do 30 dana.

Beoograđanke su juče upućene u spuški istražni zatvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading