ŠEF BANDE LOPOVA IZREŠETAN NA DEČJEM IGRALIŠTU

Autor:

Hronika

16.08.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za napadačima koji su hicem iz vatrenog oružja usmrtili Marka Eleka (30) iz beogradskog naselja Čukarica, koji je ranije hapšen zbog razbojništava. Njegovo beživotno telo pronađeno je izrešetano juče u zoru na Bulevaru oslobođenja, nedaleko od stadiona Crvene zvezde, a sumnja se da je pod još nerazjašnjenim okolnostima ubijen tri sata ranije.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Ležao u lokvi krvi okrenut na stomak

Motiv

- Telo muškarca pronađeno je u 5.45. Sumnja se da je ubijen oko tri sata iza ponoći u parkiću nedaleko od broja 128. Motiv ubistva zasad nije poznat, a istraga se odvija u nekoliko pravaca - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Muškarac je ležao u velikoj lokvi krvi, okrenut na stomak, a oko njega je bilo dosta grana najverovatnije od oluje

S obzirom na to da je ovaj kraj poznat po okupljanju narkomana i dilovanju droge, ispituje se da li ubistvo ima veze s trgovinom drogom.

- Drugi pravac, koji ne isključuje neizmirene račune na narko-tržištu, usmeren je ka navijačima FK Rad, koji vladaju ovim delom Banjice - dodaje naš sagovornik.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Krv ubijenog

Telo ubijenog mladića pronašli su stanari okolnih zgrada kada su ujutru krenuli na posao i prošli kroz park.

- Prizor je bio jeziv! Muškarac je ležao u velikoj lokvi krvi, okrenut na stomak, a oko njega je bilo dosta grana, najverovatnije od oluje koja je protutnjala tim delom grada. Hitna pomoć je veoma brzo stigla, ali su mogli samo da konstatuju smrt mladića - kaže naš izvor.

Krvi je bilo toliko da se na prvi pogled nije moglo videti da li mladić izboden ili upucan. Dileme su rešile čaure koje tokom uviđaja nađene oko tela. Leš je potom prebačen na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok i tačno vreme smrti i otkrili eventualni tragovi koji bi ukazali na mogućeg ubicu.

Već hapšen

Marko Elek hapšen je 2007. godine, kada je sa četvoricom mladića počinio devet razbojništava u Beogradu.

- Oni su pretežno pljačkali kladionice, apoteke i kafane. Elek je u to vreme bio vođa petočlane bande, a dva meseca pre hapšenja izašao je iz CZ - kaže naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading