TRAGIČNA SUDBINA ZA ŠPANSKU MISICU: Zbog eksplozije automobila OSTAĆE INVALID!

Autor: informer.rs

Hronika

14.08.2018

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska misica Olac Bilbao Gonzales (20) ostaće invalid nakon što je teško povređena u eksploziji bombe podmetnute pod džip "audi" njenog prijatelja Strahinje Stojanovića (28) u subotu oko dva sata iza ponoći u beogradskom naselju Galenika.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Strašna nesreća za špansku miscu

Osim teškog preloma potkolenice, lepotici Olac je noga gotovo potpuno izgorela i pitanje je da li će moći normalno da hoda, čak ako joj lekari u Beogradu i spasu nogu.

Kako saznaje Informer od izvora iz istrage, Olac je posle stravične eksplozije primljena u zemunsku bolnicu.

- Ona je zadobila brojne posekotine i povrede po telu, ali najviše joj je stradala leva noga. Ima otvoreni prelom potkolenice i opekotine četvrtog stepena po celoj nozi. Došlo je do nekroze, odnosno izgoreli su joj koža, mišići, tetive... - kaže izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Zbog stravičnih povreda lekarski konzilijum zemunske bolnice odlučio je da Gonzalesovu uputi na plastičnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije, kako bi specijalisti pokušali da joj što više pomognu.

- Špansku misicu su već posetili lekari sa VMA kako bi videli ozbiljnost njenih povreda. Gonzalesova će biti podvrgnuta posebnim tretmanima i operacionim zahvatima. Ukoliko naši stručnjaci i uspeju da izbegnu amputaciju, sigurno će Olac ostati unakažena noga i pitanje je da li će ikada moći normalno da hoda - navodi taj sagovornik.

Lepa Španjolka, koja je bila Mis Marbelje 2014, upoznala se ranije u tom gradu sa Strahinjom Stojanovićem, pa ga je iz još nepoznatih razloga posetila u Beogradu samo dan pre nego što je stradala. Prema nezvaničnim saznanjima, Strahinja ju je posetio u bolnici, raspitao se kakvo joj je zdravstveno stanje, ali nije uspeo da porazgovara s njom.

RepublikaFoto: facebook.com/Olatz Bilbao

Stojanović je, inače, dobro poznat policiji. U aprilu ove godine pušten je iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, u kom je služio kaznu zbog iznude u Holandiji, odakle je prošle godine izručen Srbiji. On je prethodnih godina više puta boravio u Španiji, gde inače borave mnogi Srbi i Crnogorci koji su umešani u međunarodni šverc droge.

- Meta napada je svakako bio Stojanović. On je blizak klanu ubijenog Slobodana Šaranovića, koji je u krvavom ratu sa ekipom Luke Bojovića, osuđenog na 18 godina zatvora u Španiji. Budući da je u proteklih nekoliko meseci u Beogradu ubijeno više Bojovićevih saradnika, ovaj napad na Strahinju može se posmatrati kao nastavak rata dva suparnička klana - naveo je Informerov izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pelle72

15.08.2018 05:40

Cvecka do cvecke. Sve ove, od ranije poznate policiji, treba jednostavno pocistiti, smrtna kazna po kratkom postupku! Olos treba skloniti, da normalni i mirni gradjani i radni ljudi mogu da zive. Zakoni su nam losi a sprovodjenje nikad gore.