"DOĐITE, UBIO SAM ŽENU": Izmasakrirao suprugu, pa hladnokrvno pozvao policiju

Autor: Novosti, Republika

Hronika

14.08.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakib Ciobanu (58), koji je sa više uboda nožem u grudi usmrtio suprugu Mikaelu (44) u njihovoj kući u romskom naselju Kolonija u Smederevskoj Palanci, odmah posle zločina pozvao je policiju i rekao: "Dođite, ubio sam ženu!".

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, on je mirno sačekao patrolu, a utvrđeno je da nije bio pod uticajem alkohola.

Kako je potvrdila portparol Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, zamenik tužioca Olivera Milojević, nakon saslušanja osumnjičeni je priznao ubistvo i predložen je pritvor do okončanja istrage.

Prema našim saznanjima, komšinica je prošle godine prijavila Sakiba zbog nasilja u porodici. Njemu je zbog toga Osnovni sud u Velikoj Plani izrekao hitnu meru udaljenja iz stana.

- Ipak, supruga Mikaela odbila je da podnese krivičnu prijavu protiv muža uz obrazloženje da "policija preuveličava" - rekao je izvor iz MUP.

Manje od godinu dana nakon incidenta, Sakib ju je usmrtio sa četiri uboda nožem u grudi. Njihova trudna ćerka je u to vreme bila u dvorištu. Dvoje dece ovog bračnog para, sin od 14 i ćerka od 18 godina, posvedočili su nakon ubistva da su svađe između roditelja bile svakodnevne. Ali prema njihovim rečima, nije bilo fizičkog nasilja, i zato nisu smatrali da bi trebalo oca da prijave policiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading