NESREĆA KOD VLADIČINOG HANA: Prevrnuo se traktor, poginuo muškarac

Autor: Republika

Hronika

13.08.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šezdesetdvogodišnji muškarac iz okoline Vladičinog Hana poginuo je nakon prevrtanja traktora na putu u selu Repince kod Vladičinog Hana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Policijskoj stanici u Vladičinom Hanu u petak posle 18 časova prijavljeno je prevrtanje traktora IMT 539, bujanovačkih registarskih oznaka na putu u selu Repince.

Muškarac koji je upravljao traktorom od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta. Uviđaj su izvršili zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, lekar mrtvozornik i saobraćajna policija PU Vranje .

Na području Policijske uprave u Vranju za vikend je registrovano pet saobraćajnih nezgoda. Jedna osoba je izgubila život, teške telesne povrede zadobila je jedna osoba, a šest osoba zadobilo je lake telesne povrede. Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su četiri osobe, saopštila je policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading