POTVRĐENA OPTUŽNICA ZA BRUTALNI ZLOČIN: Zorana oslobađaju za Jelenino ubistvo?

Autor:

Hronika

11.08.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (40), optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), biće oslobođen krivice, smatraju stručnjaci! Prema njihovim rečima, protiv Marjanovića nije prikupljeno dovoljno čvrstih dokaza koji bi ga mogli dovesti u vezu sa zločinom, pa bi optužnica koja je podignuta protiv njega mogla da bude oborena na sudu ukoliko dođe do postupka.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Telo Jelene Marjanović

Ćerka dala alibi

Nikola Dumnić, Marjanovićev branilac, smatra da je potvrđena dopunjena optužnica još povoljnija po njegovog klijenta jer mu je ćerka dala alibi.

- Ispitana je Zoranova i Jelenina ćerka Jana, koja je potvrdila očevu verziju događaja. Ona je iskaz dala pred komisijom veštaka koji su utvrdili da dete govori istinu i da njime nije manipulisano - kaže Dumnić za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

On dodaje da advokati odbrane još nisu dobili dopunjenu optužnicu, ali najavljuje da će se u svakom slučaju žaliti u propisanom roku. Marjanovićevi branioci inače nemaju visoko mišljenje o dokazima protiv Zorana, među kojima su blato na pantalonama i veštačenje mobilnih telefona žrtve i članova porodice Marjanović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nenad Šipka

- Uprkos svemu, naš stav je da će do sudskog postupka doći, ali su šanse za osuđujuću presudu male - priča Dumnić.

Šipka: Naš stav je i dalje da se zločin nije dogodio na nasipu, a na tome se temelji optužnica

3D rekonstrukcija

Sličnog mišljenja je i Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, koji smatra da će optužnica pasti na sudu.

- Naš stav je i dalje da se zločin nije dogodio na nasipu, a na tome se temelji optužnica. Naša 3D rekonstrukcija odbacuje mogućnost da je zločin tamo počinjen - kaže Šipka.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Da je u istrazi bilo propusta, smatra i advokat Predrag Savić, koji zastupa Jeleninu sestru od strica Teodoru Krsmanović.

- Teodora je u početku imala status oštećene i tako smo mogli da učestvujemo u postupku. Onda joj je taj status oduzet, ali ćemo pokušati da utičemo na to da joj status ponovo bude dodeljen, jer imamo dokaze da je Jelena izdržavala Teodoru. Ukoliko to ne uspemo, založićemo se da Jelenin deda Milodar dobije status oštećenog. Sve to radimo da bismo ušli u postupak, pomogli tužilaštvu i predložili izvođenje nekih dokaza - kaže Savić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

11.08.2018 08:45

Rezime je znači da kao navodno traze pravdu ali na koji nacin insistiranjem na neutemeljenim okolnostima koje su irelevantne i lažne, a sve što razotkriva zločin kriju, i ljude koji mogu da pomognu sklanjaju, oni imaju za cilj sakrivanje zlocina a ne njegovo razotkrivanje. Treba specijalni sud da procesuira ove glavne kreatore farse, koji izigravaju bogove.

Odgovori 10 1