STRAVIČNI DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA: Gocin kum ubijen zbog duga od 300.000 EVRA!

Autor: TANJA MILOVANOVIĆ

Hronika

10.08.2018

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Trtić (28), kum pevačice Goce Tržan, ubijen je zbog zelenaškog duga! Kako Srpski telegraf saznaje, Trtić je u sredu uveče došao kod Mitra Vukovića (66) u Đurđevu da isplati kamatu koja mu je išla na dug, ali ga je ovaj ubio, a potom izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goca i Raša ispred kuće Trtića

Užas na terasi

Kako saznaje Srpski telegraf, ubica i Mariov otac Nikola ranije su bili dobri prijatelji, devedesetih godina su poslovali i zajedno držali neke firme. Međutim, to je u jednom trenutku puklo, a Mariov otac je kasnije upao u dugove i počeo da pozajmljuje novac od Vukovića.

- Kobnog dana Mario je došao kod Vukovića u nameri da vrati kamatu. Međutim, doneo je manje novca, što je ražestilo Vukovića, pa je izvadio pištolj tetejac i ispalio četiri metka u mladića. Verovatno je, kada je shvatio šta je uradio, stavio pištolj na čelo i opalio - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Pošto se nije javljao na telefon i nije se vraćao kući, njegova porodica je prijavila nestanak i krenuli da ga traži. Jedan Mariov drug pronašao je njegov skuter ispred Vukovićeve kuće i odmah pozvao policiju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Kuća u kojoj se odigrao zločin

- Patrola koja je ubrzo stigla na lice mesta zatekla je užas! Tela su ležala u lokvi krvi na dvorišnoj terasi jedno pored drugog. Pored tela mladića policija je zatekla oko 500 evra, koje je ubijeni momak verovatno planirao da vrati - dodaje naš sagovornik.

Policija ne isključuje da je Vuković duže vreme planirao zločin, pošto je imao spreman pištolj, a pored njega i nekoliko okvira s municijom.

RepublikaFoto: instagram.com/mariotrtic
Mario Trtić sa devojkom i kumovima Rašom i Gocom

- Navodno, Trtići su Vukoviću dugovali sumu od više od 300.000 evra! Verovatno su kasnili sa ratama, pa mu je dosadilo da čeka i odlučio je da se ovako obračuna s njima - dodaje naš izvor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Terasa na kojoj je ubijen Mario

U domu porodice ubijenog mladića juče je vladao muk. Njegov otac nije imao snage da komentariše sinovljevu smrt.

- Nemojte sada, sin mi je bio sve - kratko nam je rekao Nikola Trtić.

Tokom prepodneva u kuću Trtića stigla je i njegova kuma pevačice Goca Tržan sa suprugom Rašom Novakovićem. Pevačica je bila vidno uzrujana i uplakana.

- Kume moj - kratko je izustila i poletela u zagrljaj Mariovom ocu.

 

Kumovi in action :) #summer #2017 #starigrad #kumovi #bestman #and #i #rashoizbacha

A post shared by Radomir Novaković (@radomir__novakovic) on Aug 18, 2017 at 12:48pm PDT

Meštani u šoku

Ovakva tragedija se ne pamti u ovom malom mestu, pa su svi meštani ostali u šoku. O ubijenom mladiću svi imaju samo reči hvale.

- Njegova porodica drži nekoliko lokala u mestu. Ranije su držali lanac marketa, ali mislim da su to prodali. Mario je bio predsednik lokalnog fudbalskog kluba i organizovao je mečeve. Za Vukovića se u mestu slabo zna. Ne viđaju ga, niko ne zna gde radi, jedino da ima ogromnu vilu u mestu, gde dolazi ponekad, i više stanova u Novom Sadu i okolini - kaže komšinica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading