KRAĐA GA ODVELA U SMRT: Ukrao automobil pa u njemu POGINUO! Vlasnik ne može da dođe sebi

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

08.08.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan V. (26) iz Novog Bečeja je 30. jula na benziskoj pumpi u Adi oteo automobil penzioneru iz Mola. Samo dest minuta kasnije poginuo je kada je zgubio je kontrolu na krivini i bez tragova kočenje leteo je 25 metara preko kanala i zabio se u metalni stub garaže pored puta.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Vlasnik ukradenog automobila koji je smrskan do neprepoznatiljivosti kaže da još ne može da izbriše uznemirujuću scenu iz glave.

- Toga dana otišao sam da natočim gorivo na benzinskoj pumpi u Adi. Ni u najgorim snovima nisam mogao da naslutim šta će mi se tada desiti. Ostavio sam novčanik na prednjem sedištu, uzeo sam samo 2.000 dinara da platim. Posle jednog minuta, kada sam izašao, mog automobila nije bilo - u neverici priča Š.F., nedelju dana posle tragičnog događaja.

- Odmah sam slučaj prijavio policiji, a oni su rekli da idem kući. Međutim do kuće nisam ni stigao jer su me iz policije zvali za manje od desetak minuta da mi kažu šta se desilo. Bio sam u šoku - navodi vlasnik ukradenog automobila, navodeći da u skorije vreme neće moći da kupi nov automobil.

Njegova supruga iz Mola kaže da su se suprug i ona mnogo potresli, naročito zbog toga što je u toj suludoj vožnji izgubljen jedan mladi život.

- Bilo je kao u horor filmu, metalni stub je proleteo kroz ceo auto, sve do zadnjeg sedišta – priča potresena žena.

M. V. je na krivini mogao da skrene samo ulevo, ali je brzinom od 170 kilometara na sat izleteo sa puta, što ga je koštalo života.

- Istraga je još u toku, a zvanični izveštaj još nismo dobili iz policije. Bili su da fotografišu gume i ostatke od automobila koji nam još stoje u dvorištu, dok nam ne kažu da možemo da ih odnesemo na neki otpad – priča vlasnik uništenog automobila.

Inače, stradali čovek bavio se prodajom polovnih delova za automobile.

- Motocikli i automobili su mu bili pasija. Nije poznato da li se na reno senik nameračio eventualno zbog neophodnih delova ili je samo hteo njime da se provoza. Suluda krađa i brza vožnja koštali su ga života u 26. godini - kaže izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gvozden

08.08.2018 08:59

Krimos je dobio što je zaslužio, srećom pa niko drugi nevin nije stradao.