Migranti u Rumi ubijeni u OBRAČUNU KRIJUMČARA!

Autor: blic.rs

Hronika

03.08.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica migranata čija su tela pronađena u njivama u blizini Rume, prema prvim informacijama, ubijena su u obračunu krijumčara koji žive u ovom selu.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

Kako je rečeno iz Komesarijata za izbeglice, oni sarađuju sa MUP-om kako bi se rasvetlile sve okolnosti ubistva dvojice migranata čija su beživotna tela pronađena prekjuče oko 15 sati duboko u njivama u ataru sela Dobrinci kod Rume.

- Što se tiče tragičnog događaja i ubistva dva migranta na području opštine Ruma, Komesarijat smatra da je potrebno nadležnim organima omogućiti da istragu sprovedu i uhvate počinioce što pre, i da bi svako davanje ishitrenih izjava na nivou nagađanja moglo škoditi samoj istrazi. Svima nam je u interesu bezbednost migranata i naravno celokupnog stanovništva - kaže Ivana Ćurko, rukovodilac Sektora za povratak i saradnju sa međunarodnim organizacijama i odnose sa javnošću iz Komesarijata za izbeglice. Identitet migranata još nije poznat.

Podsetimo, beživotna tela dvojice migranata pronađena su prekjuče oko 15 sati u ataru sela Dobrinci u blizini Rume sa ranama na telu. Pored tela bile su čaure metaka od pištolja, što ukazuje na to da su ljudi ubijeni vatrenim oružjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading