SASLUŠANI CRNOGORCI ZBOG UBISTVA IVANOVIĆA!

Autor:

Hronika

26.07.2018

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriminalna grupa koja je prošle nedelje uhapšena u Prištini saslušana je u kosovskom tužilaštvu, ali su negirali bilo kakvu povezanost s ubistvom lidera Srba.

RepublikaFoto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ
Ubistvo Olivera Ivanovića

Kriminalna grupa iz Crne Gore i Srbije koja je prošle nedelje uhapšena u Prištini po međunarodnim poternicama i sumnjiči se da je likvidirala lidera GI SDP Olivera Ivanovića saslušana je u tužilaštvu na Kosmetu, ali su negirali bilo kakvu povezanost s tim zločinom, objavili su crnogorski mediji.

Lica sa poternica

U Prištini su u akciji policije uhapšeni Crnogorci Mario Milošević (38), Đorđe Pavićević (31), Vukan Vujačić i Igor Mašanović, kao i srpski državljanin Strahinja Đanković (22).

Podgoričanin Milošević lišen je slobode po međunarodnoj poternici zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji Radomira Đuričkovića na Cetinju. Đanković, navijač Rada, na poternici je zbog sumnje da je krajem februara na Vidikovcu ubio navijača Petra Arsića (38).

Njih dvojica se, navodno, najviše pominju u novim detaljima u istrazi o ubistvu Ivanovića. Na te okolnosti su i saslušani u tužilaštvu na Kosmetu, a spekuliše se i da su u ubistvu Ivanovića, prema novim podacima, učestvovali i navijači jednog kluba iz Srbije.

Lažno svedočenje

Inače, ovoj petorci pripadnici albanskih bezbednosnih službi na Kosovu ponudili su milionske sume i potpunu zaštitu ukoliko pristanu na "nagodbu", odnosno da lažno svedoče da su učestvovali u pripremi i ubistvu Ivanovića i da im je posao naručen iz Beograda.

Kosovski istražitelji osumnjičenima za najmanje tri mafijaške likvidacije, otmice, trgovinu drogom i držanje oružja nude zaštitu od izručenja, promenu identiteta, pa čak i potpunu slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading