STRAVIČNI DETALJI KRVAVOG PIRA U NIŠU: Deda (75) ubo devojku (17) u vrat zbog 1.000 evra, pa popio "Aće"!

Autor: Republika

Hronika

23.07.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka A. M. (17) izbodena je danas oko podneva u Palati pravde u Nišu. Prema informacijama do koji je došao naš portal Republika.rs., ovaj krvavi pir se dogodio zbog duga koji, navodno, iznosi 1.000 evra.

RepublikaFoto: pexels.com
Ilustracija

U pitanju je spor oko duga od 1.000 evra, a ovo dvoje su se, prema rečima svedoka, već sukobili na prethodnim suđenjima. 

Stariji muškarac Blagoje S. (75) nožem je nasrnuo na devojku i ubo je u vrat, a pre toga je, kako saznajemo, isprskao suzavcem. 

A. M. je došla u sud kako bi opravdala izostanak majke, međutim tamo je sačekao Blagoje i napao suzavcem, pa nožem. 

- Čuli smo da neko vrišti, a potom je prsnula krv - kažu očevici.

Foto: Srpski telegraf
Mesto zločina

Deda je nakon napada popio "Aće", sredstvo za izbeljivanje, odnosno, kiselinu. 

Na lice mesta su ubrzo stigli nadležni, dedu su smestili u invalidska kolica, i prevezli u Urgentni centar. Nesrećna devojka je takođe smeštena u Urgentni. 

- U pitanju je devojka koju je nožem u vrat ubo muškarac. Nije životno ugrožena, svesna je i orijentisana - rekli su nam u Urgentnom centru Niša i dodali: Napadaču pružamo pomoć, on je na toksikologiji jer je nakon napada popio "Aće" (deterdžent za beljenje veša).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading